Asukas- ja aluetoiminta

Joensuun kaupunki panostaa asukkaidensa viihtyvyyteen. Siksi kaupunki tekee yhteistyötä eri alueiden yhdistysten ja asukkaiden kanssa ja pyrkii tällä tavoin saamaan alueiden näkemyksiä entistä paremmin kaupungin päättäjien tietoisuuteen. Yhteistyömuotoja ovat mm. järjestötapaamiset, asukasfoorumit, palvelukyselyt ja käyttäjäraadit.

Maaseudun kehittämisavustusten haku

Maaseudun kehittämisavustusta voi hakea elokuun loppuun eli pe 31.8.2018 mennessä. Avustusta voi hakea julkis- tai yksityisoikeudellinen yhteisö kuten järjestö tai esim. osuuskunta. Lisätiedot Aaro Piipponen p. 050 377 5619, aaro.piipponen@joensuu.fi

Mikäli hakijalla ei vielä ole hankesuunnitelmaa, seuraava avustuksen haku on helmikuussa. Mikäli omat ideat kaipaavat vielä hiomista, tässä vaiheessa voi hakea suunnitteluavustusta hankkeen toteuttamiseen.

- hakulomake
- maaseutuohjelma
- maaseutuohjelman kartta
- khall § 35
- rahoitusohjeet
- ohjeet kirjanpitoon
 

 

 

Viestintävirasto tiedottaa kuntalaisten viestintäpalveluiden turvaamisesta

Oikeus puhelin- ja internetyhteyteen

Jokaisella on oikeus saada kotiinsa tai yrityksensä toimipisteeseen kohtuuhintainen ja moitteettomasti toimiva puhelinliittymä sekä 1 Mbit/s -laajakaistaliittymä. Kuulo- ja puhevammaisilla henkilöillä on lisäksi oikeus videopuhelut mahdollistavaan laajakaistaan ja tekstiviestipalveluun.

Lue lisää >>

Päivitetty 13.08.2018

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!