"Opaskarttoja, avoin data, maaperätutkimuksia, pyöräilyreittejä, karttapalveluita"

opaskartta.jpg

Kartat ja paikkatiedot

Kaupunki tuottaa, ylläpitää ja tarjoaa erilaisia paikkatietoaineistoja, karttoja ja palveluja kaupungin omaan hallinnolliseen käyttöön sekä niitä tarvitseville ulkopuolisille asiakkaille.

Kartta- ja paikkatietoaineistoa on saatavana joko perinteisinä paperikarttoina tai yleisimmissä tiedostoformaateissa digitaalista käyttöä ja jatkojalostusta varten. Esimerkiksi suunnittelua varten valmistamme dwg-tiedostoja. Lisätietoja ja yhteyshenkilöt ovat karttatuotteet -otsakkeen alla osoitteessa www.joensuu.fi/karttatuotteet.

Kartta-aineistoa jokainen voi käyttää ja kopioida omaan tai perhepiirin käyttöön. Muuhun julkaisuun, kopiointiin ja painamiseen tarvitaan julkaisulupa. Tämä koskee kaikkea ammattikäyttöä, elinkeinotoimintaa sekä opetus- ja harrastustoimintaa.  Luvan tarvitsee viranomaisten, ammatinharjoittajien, yritysten lisäksi myös kerhot ja yhdistykset.

Joensuun kaupungin valmistamaan, luvan vaatimaan karttaa laitetaan copyright-merkintä sekä lupanumero näkyviin.

Kuntalaisia palvelemaan on toteutettu julkinen internetissä toimiva karttapalvelu. Siitä saa tulostaa omaan käyttöön sopivia karttoja joko suoraan tai muokattuna. Esimerkiksi asemakaavamerkinnät ja -määräykset voi sieltä itse tulostaa. Karttaan voi tehdä tarvittavia merkintöjä ja tallettaa kirjautumisen jälkeen omiin kohteisiin. Myös karttalinkin tekeminen on mahdollista ja sen voi lähettää esim. sähköpostilla tai avata muilta www-sivuilta.

Päivitetty 18.03.2016

KAUPUNKIRAKENNE-PALVELUT

Muuntamontie 5
80100 Joensuu

 

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!