"Virkamiehet esittelevät ja poliitikot päättävät"

Neppenströmin sinetti 1894

Keskusarkisto

Keskusarkisto vastaa Joensuun kaupungin arkistotoimen ohjeistuksesta ja arkistossa säilytettävien asiakirjojen saatavuudesta, käytettävyydestä ja säilymisestä. Arkistokokoelmien pääosan muodostavat kaupunkikonsernin eri toimielinten arkistot, joskin keskusarkistossa on myös yksityisten arkistonmuodostajien asiakirjoja.

Kuntaliitoskuntien arkistot

Kuntaliitoksissa lakkautuneiden ja Joensuun kaupunkiin liitettyjen Pielisensuun, Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran kuntien pysyvästi säilytettävät asiakirjat ovat keskusarkistossa.

Entisten Enon ja Pyhäselän kuntien arkistot säilytetään toistaiseksi entisissä arkistoissa Enossa ja Pyhäselässä. Asiakirjapyynnöt keskusarkiston kautta.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tietopalvelu- ja asiakirjapyynnöt

Kaikki Joensuun, Enon, Pyhäselän, Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran sosiaali- ja terveyspalveluita koskevat tietopalvelupyynnöt ja asiakirjapyynnöt kohdistetaan Siun sotelle.

Lisätietoja Siun soten potilastietojen pyynnöstä tästä.

Muut palvelut

Julkiset asiakirjat ovat tutkijoiden käytettävissä.

Tietopalveluun sisältyvät kaupungin eri hallintokunnille ja yksiköille tehtävät selvitykset ja virkatoiminnassa tarvittavien asiakirjojen toimittaminen, tutkijoiden ja opiskelijoiden palvelu, asiakirjojen käytön ohjaus sekä todistus- ja asiakirjajäljennökset. Käytössä ovat kopio- ja skannauspalvelut.


Kesälomat 2018:

Terhi Tuononen-Sinkkonen 25.6.–29.7.
Anne Lipponen 9.7.–5.8.

Päivitetty 08.06.2018

Yleisluettelo

 

Päivi Sahlman
Toimistosihteeri
Puh. 050 3291652

Päivitetty 08.06.2018