rekry1
rekry4
rekry2

Tule meille töihin

Joensuun kaupungin rekrytointipalvelut hoitaa koko kaupungin ulkoista ja sisäistä rekrytointia. Avoimia työpaikkoja on tarjolla koko ajan.

Joensuu on Itä-Suomen menestyvä ja monipuolinen kasvukeskus. Kaupungissa on 75 000 ja Joensuun seudulla lähes 120 000 asukasta. Joensuu on vetovoimainen kaupan, palvelujen, kulttuurin, tapahtumien, koulutuksen ja osaamisen keskus.

Joensuun kaupungilla on lähes 2700 työntekijää ja tarvitsemme lisää innokkaita ja osaavia tekijöitä joukkueeseemme. Henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittäminen on meille sydämen asia.

Joensuun kaupungin rekrytointipalvelujen tehtävänä on hoitaa eri hallintokuntien työvoiman ulkoinen ja sisäinen rekrytointi. Rekrytointipalvelut laittaa hakuun kaikkien hallintokuntien vakinaisesti ja tilapäisesti täytettävät virat ja toimet sekä välittää lyhytaikaisia sijaisia kaupungin eri päiväkoteihin.

Kaupunki ilmoittaa avoimista työpaikoista internetsivuilla sekä työvoimahallinnon verkkosivuilla ja näiden lisäksi harkinnan mukaan sanomalehdissä ja mahdollisesti eri alojen ammattilehdissä.

 

Päivitetty 24.01.2017

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!